Huizen
9 juni 2017
 

Binnenkijken in villa van Nederlands Elftal speler Quincy Promes. Zie foto's

Nederlands Elftal speler Quincy Promes speelt weliswaar voor Spartak Moskou, maar bezit een zeer luxe villa in Abcoude....

In augustus 2014 verruilde Nederlands Elftal speler Quincy Promes FC Twente voor Spartak Moskou. In dat zelfde jaar maakte hij zijn debuut bij Oranje, maar kocht hij ook deze zeer luxe villa in Abcoude, een plaats in Utrecht waar ook Peter van der Vorst en Najib Amhali wonen.

Quincy kocht de villa in december 2014 voor een bedrag van 1,3 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.170.000,-- euro.  Voor dit geld kreeg hij een optrekje met een totale woonoppervlakte van 250 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Er is een zeer luxe keuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Uiteraard heeft de villa een prachtige tuin en de auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.

De villa ligt dicht bij de dorpskern van Abcoude. Maar dit is niet zijn enige bezit, want Quincy kocht ook in 2015 een luxe appartement aan de Amsterdamse Zuid- As, waar een hypotheek op rust van 1,2 miljoen euro. Dit alles kan hij uiteraard makkelijk betalen van zijn vette inkomen , die hij verdient bij de Russische topclub.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.