John de Bever en zijn partner Kees Stevens zochten een nieuw appartement, omdat zij over meer woonruimte wilden beschikken En dat is gelukt. Hun oude appartement, dat nog altijd te koop staat voor een vraagprijs van 575.000 euro, heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter, terwijl het nieuwd luxe optrekje een woonoppervlakte heeft van 208 vierkante meter.

INDELING APPARTEMENT JOHN DE BEVER

Het is dan ook het grootste appartement in de Haverley en ligt op een steenworpafstand van hun huidige optrekje.Het appartement heeft uitzicht op de golfbaan en ligt op de derde verdieping.

Koken kunnen de heren in de royale leefkeuken, die is voorzien van diverse inbpouwapparatuur. Aan de keuken grenst ook de ruime eetkamer. Verder beschikken John den Kees over twee slaapkamers, waarvan 1 met een kleedruimte.

BALKON AAN DE GOLFBAAN

An de kant van de golfbaan is een overdekt terras, dat zelfs geheel kan worden afgesloten. Parkeren van de auto's is ook geen enkel probleem, want voor John en Kees zijn er twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

En als het straks weer koud is, krijgen ze geen koude voeten,, want het appartement beschikt deels over vloerverwarming.. De vraagprijs van dit optrekj bedraagt 775.000 euro. Nog niet bekend is welke prijs John en Kees ervoor hebben betaald.