Mathieu van der Poel Parijs Roubaix

Op onnavolgbare wijze wist Mathieu van der Poel de zware wielerwedstrijd Parijs- Roubaix, die niet voor niets de bijnaam "De Hel van het Noorden" heeft te winnen. Natuurlijk zat het niet tegen vanaf het moment dat zijn grootste concurrent Wouter van Aert lek reed.

Maar dan nog is de overwinning meer dan verdiend. Een aantal weken geleden wist Van der Poel al de voorjaarsklassieker Milaan- San Remo te winnen, Petje af. Hij verkeert op dit moment in een bloedvorm en is moeilijk te stoppen.

Natuurlijk is vader Adrie van der Poel enorm trots op zijn zoon. Adrie was zelf ook een groot wielrenner en hetzelfde geldt voor Mathieu's opa Raymond Poulidor aan wie van der Poel zijn overwinning in Milaan San Remo opdroeg.

Villa Mathieu van der Poel

Na alle commotie komt Mathieu tot rust in zijn prachtige villa in het plaatsje 's Gravenwezel nabij Antwerpen. Hier woont hij samen met zijn vriendin Roxanne Bertels met wie hij sinds 2018 een relatie heeft.

Toen de villa in 2019 is gebouwd heeft zij samen met het bedrijf "Devos Interieur" voor de inrichting gezorgd en dat is, zoals je zelf kunt zien, meer dan geslaagd. Ze hebben nog geen kinderen, maar de hond is voor Mathieu en Roxanne op dit moment hun kind.

foto's: Devos Interieur