Shownieuws
8 augustus 2017
 

Carriereswitch Humberto Tan?

Nu Beau van Erven Dorens het zo goed doet als tijdelijk plaatsvervanger van Humberto in zijn programma RTL Summer Night, lijkt Humberto Tan een carriereswitch voor te bereiden.

Vormt Beau van Erven Dorens inderdaad een gevaar voor Humberto Tan als presentator van het RTL programma 'RTL Summer Night'? Dat Beau het goed doet, daar is iedereen het wel over eens. Wordt Humberto opgeofferd voor de heilige kijkcijfers?

Zo ja, dan kan hij aan de slag als fotograaf. Want wat blijkt? Bekendeburen heeft ontdekt dat Humbert recent een fotografiebedrijf heeft opgericht en wel 1 juni j.l. De naam van het bedrijf is HT Fotografie. Het betreft hier een eenmanszaak.

Blijkbaar ziet hij hier wel toekomst in en ontvangt hij al opdrachten. Dat Tan zeer goed kan fotograferen is wel gebleken. Vorig seizoen won hij met vlag en wimpel het programma 'Het Perfecte Plaatje, waarin een aantal bekende Nederlanders hun kunsten achter de camera mochten vertonen.

Een carriereswitch is dus blijkbaar al in de voorbereiding

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.