Huizen
11 mei 2017
 

Dit is het appartement van Shelly en Amy Vol van O'G3NE met unieke binnenfoto's

Shelly en Amy Vol van de meidengroep O'G3NE hebben een schitterend appartement in Rotterdam gekocht. Zo ziet het appartement er van binnen uit.

Voor het bedrag van 350.000,-- euro hebben Shelly en Amy Vol van de meidengroep O'G3NE, een driekamerappartement in Rotterdam gekocht. De vraagprijs lag eerst op 395.000,-- euro en later op 360.000,-- euro.

De twee zussen hebben er een hypotheek op laten vestigen van 4 ton euro. Voor dat geld hebben zij een optrekje met een totale oppervlakte van 120 vierkante meter met twee terrassen om op te zonnen. Het totaal aantal kamer bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Vroeger was het overigens een vierkamerappartement

De keuken , inclusief een kookeiland, is zeer luxe en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Zelfs een wijnkoelkast ontbreekt niet. Doordat hun appartement op de 23 ste verdieping is gelegen, hebben Shelly en Amy een prachtig uitzicht over de Maas en de stad Rotterdam.

Onder het complex is er een garagebox, maar die moeten de zussen extra erbij kopen. Of zij dit hebben gedaan is niet bekend.

Meer nieuws uit de krochten van de showbizz? Kijk ook eens op slebs.nl

 Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.