Britt en Max Apotowski zijn tot oren hun oren verliefd op elkaar. Britt bezit, volgens eigen zeggen, niet alleen de sleutel van zijn prachtige luxe appartement in Amsterdam, maar sinds kort zouden, volgens insiders, de twee hier ook samenwonen.

Max kocht dit optrekje voor 594.000,-- euro en betaalde dit cash, want een hypotheek is er volgens het Kadaster niet op gevestigd. Het appartement, gelegen op de begane grond, heeft een totale woonoppervlakte van 115 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een prachtige badkamer. Britt en Max kunnen genieten van een achtertuin van 81 vierkante meter, gelegen op het voor de zon gunstige Zuiden.

Koken kunnen de tortelduifjes in de grote woon- en eetkeuken, voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. Geen wonder dat Britt in dit schitterend appartement graag wilde gaan wonen. 

UPDATE: Britt Dekker meldt vandaag dat ze absoluut niet samen woont met haar vriend Max. Blijkbaar zit de liefde nog niet diep genoeg om dag en nacht samen te willen zijn. Bronnen rond het stel blijven overigens bij hun verhaal.