Huizen
22 oktober 2017
 

Dit is het miljoenen penthouse van nummer 1 DJ Garrix. Zie foto's

Weer is DJ Garric gekozen tot de nummer 1 van de wereld. Van zijn miljoenen heeft hij dit penthous en appartementen gekocht

Garrix heeft in totaal 3 appartementen, inclusief het penthouse, gekocht voor een totaal bedrag van iets minder dan 3,1 miljoen euro. De appartementen bevinden zich aan de zogenaamde Zuid As van Amsterdam.

Twee miljoen heeft hij al aanbetaald en de rest zal doen bij oplevering. Naar verluidt heeft Garric de 21 ste, de 22 ste en de 23 ste verdieping gekocht. En hij heeft het hele bedrag uit eigen zak betaald. De verwachting is dat hij er februari volgend jaar gaat wonen.

Nu huurt hij nog een luxe appartement in Zuid. Dat wordt straks optimaal genieten voor de nummer 1 DJ van de wereld. De penthouses hebben in alle vertrekken vloerverwarming, die op warme zomerdagen met één druk op de knop in een aangenaam koelsysteem verandert.

Verder beschikt hij over razendsnel internet dankzij glasvezel, een complete en luxe Poggenpohl keuken en voldoende parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw. Hoge deuren en gladde, strak gestucte wanden en plafonds maken het plaatje compleet. De woonoppervlakte bedraagt rond de 200 vierkante meter.

Her penthouse heeft zelfs gastenkamers, tweede badkamers, inloopkasten, extra terrassen en ook nog eens fantastische uitzicht.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.