Huizen
5 januari 2018
 

Frank Evenblij koopt prachtig monumentaal woonhuis in Broek in Waterland. Zie foto's

Vara presentator Frank Evenblij heeft de Amsterdamse Jordaan verruild voor het rustiek gelegen plaatsje Broek in Waterland.

Frank Evenblij presenteert op dit moment met zijn collega Erik Dijkstra het programma 'Buro Korea' als opwarmertje voor de Olympische Winterspelen in Zuid Korea. Frank kan straks ook genieten van de Olympische Spelen vanuit zijn monumentale woonhuis in Broek In Waterland.

Hij verruilde de Jordaan voor dit plaatsje, doordat hij er een prachtig, aan het water gelegen. optrekje heeft gekocht voor 1,1 miljoen euro. Frank heeft er een hypotheek op genomen van 932.115,-- euro. Het in het centrum gelegen woonhuis heeft een woonoppervlakte van 192 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Er is een luxe half open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur met aangrenzend de eetkamer.

De achtertuin is 120 vierkante meter groot en daarin bevindt zich een mooie buitenkeuken. In de voortuin bevindt zich een fietsenberging. Vroeger was er in dit pand een eierhandel gevestigd. Zijn huis in de Jordaan is inmiddels verkocht.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.