LIL KLEINE UIT GELDNOOD GEDWONGEN DEZE PAREL TE VERKOPEN

Het tij kan zomaar keren. Op het ene moment smijt je met geld en het volgende  moment moet je alles verkopen om aan geld te komen. En dat overkomt nu rapper Lil Kleine.

Vanwege de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes zit de kleine rapper voor de komende veertien dagen voorlopig achter slot en grendel.

Nadat hij eerst op vrije voeten was gesteld, ging het OM in beroep tegen zijn vrijlating en zij wonnen de zaak met glans. Gevolg; Lil moet weer de cel in.

Ondertussen hadden allerlei partijen, waaronder zijn platenmaatschappij, hem de rug toegekeerd. Zij willen niet meer met Lil samenwerken en dat kost hem simpelweg miljoenen euro's.

Optredens zitten er ook voorlopig niet meer in en ook dat scheelt hem bakken met geld. En met een hypotheek op zijn grachtenpand van totaal 2,8 miljoen gaan de maandelijkse lasten toch knellen.

Lil ziet zich dan ook gedwongen om zijn grachtenpand in Amsterdam te koop te zetten om weer geld op zijn rekening te krijgen. Hij kocht het pand in 2019 voor 2.350.000 euro en heeft er twee hypotheken op rusten.

Een van de bank van 2 miljoen euro en 8 ton verstrekt door zijn eigen bedrijf 'KLeine Moeite B.V.. Het  pand zal volgens insiders te koop worden gezet voor een bedrag rond de 3 miljoen euro.

Dan is zijn BV weer 8 ton rijker en is de rapper weer bevrijdt van de lasten van een hypotheek van 2 miljoen euro. Voor zijn vriendin Jaimie Vaes hebben de verkoopplannen een vervelende consequentie.

Zij heeft te horen gekregen, dat ze uiterlijk vrijdag het pand moet verlaten. Deze staat tenslotte op naam van Lil. Vanaf dat moment is zij officieel dakloos.

SONJA BAKKERPLEEGT WEER PLAGIAAT EN PROBEERT ER ZO ONDERUIT TE KOMEN