Huizen
7 september 2013
 

Gordon zet zijn luxe Gooise villa te koop! Zie foto's

BLARICUM (NH) - Gordon heeft zijn villa in het Gooise Blaricum te koop gezet. Of dit iets te maken heeft met zijn nieuwe liefde Wesley of gewoon omdat hij er nu definitie voor gekozen heeft om in Amsterdam te gaan wonen is niet bekend.

Al eerder heeft de zanger en tv presentator aangegeven dolgraag terug te willen keren naar zijn geliefde Amsterdam. Zijn huis in Blaricum is dan wel schitterend en kent alleen maar luxe, maar Gordon voelde zich er zo nu en dan zeer eenzaam.

Voor het eerst is er ook een vraagprijs bekend. Gordon heeft de villa in de markt gezet voor een prijs van 2.995.000,-- euro. Zelf kocht hij zijn optrekje in september 1999 voor een prijs van 1.216.131,-- euro.

Er rust echter een hypotheek op de villa van 3.250.000,-- euro welke hij afsloot in mei 2005. Het kan dan ook niet anders als dat Gordon een behoorlijk verlies zal gaan lijden. Deze bedraagt alleen al op basis van de vraagprijs iets meer dan 250.000,-- euro!!

Maar wat krijgt de koper voor de prijs van iets onder de drie miljoen euro?  Deze koopt een schitterende vrijstaande villla gelegen aan de bosrand met een totale woonoppervlakte van 471 vierkante meter.

De villa bestaat totaal uit 8 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uiteraard ontbreekt de jacuzzi niet en zijn er totaal 2 douches en 2 toiletten. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

Als extra bevindt zich in het souterrain een prachtig zwembad met bar en douche en een  gym die Gordon recent heeft laten maken. In de hoofdslaapkamer is ook een walk in closet met aansluitend een van de luxe badkamers.

De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en kent ook een kookeiland en een riante bijkeuken. De villa is rondom omgeven door tuin. De achtertuin is 480 vierkante meter groot en ligt op het voor de zon gunstige zuiden.

Voor auto's is er voldoende parkeerruimte. De carport ontbreekt uiteraard niet. Kortom, de villa van Gordon is een droomhuis die het geld waard is!!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.