Huizen
9 maart 2017
 

Het miljoenenappartement van DJ Tiesto in New York. Zie foto's

DJ Tiesto woont wanneer hij in Amerika is in dit schitterende appartement in New York

Volgens de officiele gegevens woont DJ Tiesto in dit zeskamer appartement in New York wat tot voor kort te koop stond voor een bedrag van 4,3 miljoen euro. Of dat hij dit appartement heeft gekocht of huurt is niet bekend.

Tiesto kennende zal hij dit appartement hebben gekocht en het uit eigen zak hebben betaald. Voor dit geld heeft hij dit schitterende appartement met een woonoppervlakte van 185 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaapkamers en drie badkamers.

Het optrekje is gelegen op de 15e verdieping en heeft een prachtig uitzicht. De woonkamer grenst aan een terras van 184 vierkante meter. Er bevindt zich overigens nog een terras aan dit appartement. Grappig is dat Tiesto vanuit de lift in zijn foyer stapt.

De ramen van de woonkamer gaan van vloer tot aan plafond, waardoor het een zeer zonnig appartement is. Koken kan in de zeer luxe keuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Eten kan in de diningroom.

De masterbedroom is verbonden aan een waanzinnige badkamer en beschikt over een zeer ruime walkin-closet. Het appartementencomplex waar Tiesto biedt ook 24 uu per dagen huismeester en heeft buiten een eigen gym ook een fietsenbox. Toch een Nederlands tintje.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.