HIER GENIETEN RACHEL EN KLAAS OTTO VAN ZWEMBAD EN SAUNA

Rachel heeft deze vrijstaande villa, waar ze vele gezellige uurtjes doorbrengt met haar nieuwe liefde Klaas Otto, gekocht voor de prijs van 540.000 euro en dat is maar 5000 euro boven de vraagprijs van 535.000 euro. .

Het mooiste is wellicht dat de woning beschikt over een inpandig zwembad en ook nog over een sauna. Ook is er een dakterras aanwezig en nog een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de garage, die plaats biedt aan 1 auto.

De achtertuin is 108 vierkante meter en ligt op het zuidoosten. De villa is overigens een dijkwoning. De benedenverdieping is uitermate geschikt te maken voor o.a. een eigen praktijk, atelier, studio of kantoor aan huis.

Doordat de woning tegen een dijk gebouwd is, ligt de woonverdieping aan de straatkant op één hoog terwijl de achterzijde op tuinniveau is. Hierdoor is er zowel aan de voorkant als aan de achterkant geen inkijk mogelijk, bijzonder veel privacy dus! En dat kunnen Rachel en Klaas goed gebruiken.

De woonverdieping ligt op tuinniveau en d achtertuin mag best wel een klein paradijs worden genoemd en is volledig beschut. Mooier kan het voor het liefdeskoppel niet.

MET DEZE PATSERSBAK MAAKT ALBERT VERLINDE AMSTERDAM ONVEILIG