ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET APPARTEMENT WAAR ROB EN STEPHANIE HOKKEN

Rob Kemps heeft zijn vriendin Miraim Swinkels met de kinderen ingeruild voor achtergrondsdanseresje Stephanie Klaver. Ze maken ook geen geheim meer van de relatie. Dit weekend besloten ze tot een vaartochtje over de Vinkeveense Plassen.

Wel is de familie Stephanie heel erg boos op Juice koningin Yvonne Coldeweijer, omdat zij de relatie naar buiten heeft gebracht. Dat je een vrouw met twee kinderen de rug toekeert, interesseert deze familie blijkbaar geen biet.

Die zouden, volgens bronnen van Yvonne, in het dorp Vinkeveen trots het verhaal rondstrooien dat Stephanie een BN er aan de haak heeft geslagen. De twee tortelduifjes wonen overigens in Amsterdam.

Rob en Stephanie wonen daar in een huurappartement , waarvan je de beelden kunt zien en is gelegen aan het IJ. Er is prachtige luxe open keuken en uiteraard een terras. Verder heeft het appartement vloerverwarming en heeft een woonoppervlakte van 83 vierkante meter. Het staat op naam van Stephanie en de huur bedraagt rond de 1500 euro per maand.