Hans Klok is teleurgesteld teruggekeerd naar Nederland. Door het coronavirus kon hij zijn show niet opvoeren en Hans denkt in Nederland weer sneller werk te kunnen krijgen

Dakloos is hij gelukkig niet. Hans keert weer terug in zijn luxe appartement in Bloemendaal. Hij betaalde er in 2014 410.00 euro voor, terwijl de vraagprijs toen op 495.000 euro had gelegen. Hans liet er hyptheek op vestigen van ruim 5 ton euro.


Voor dit geld heeft Hans een riant en luxe driekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 92 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers en 1 badkamer. Verder beschikt het appartement over twee balkons.

Koken kan Hans in de semi-open keuken met inbouwapparatuur en een dakkapel. Het complex waar hij woont, heeft een eigen Health Club met zwembad en sauna. Of het nog niet genoeg is, is er ook een huismeester aanwezig.

Het appartement van de sympathieke illusionist ligt op de 4e verdieping. Voor de auto is een eigen parkeerplaats aanwezig. Vanuit hier kan Klok weer een nieuwe start maken.