Huizen
9 januari 2018
 

In dit piepkleine appartementje woont de boomlange Jeroen Pauw. Zie foto's

In het programma 'Vijf Jaar Later' vertelde Jeroen Pauw aan Beau dat hij momenteel in een appartementje woont zo groot als een klerenkast. Dit is het appartementje.

Ongelofelijk dat de boomlange Jeroen Pauw in dit piepkleine appartementje in Amsterdam woont, terwijl hij gewend is aan een riante villa. Maar deze verkocht hij voor een vette winst. Dit appartementje, gelegen op het schiereiland Marcant in Amsterdam, kocht Jeroen in maart 2015 voor 192.000,-- euro.

De hypotheek van 189.000,-- euro is afkomstig van zijn eigen bedrijf Pif, Paf, Pauw Holding B.V. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 44 vierkante meter en telt 1 slaap- en 1 badkamer.

De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is niet alleen ook nog een dakterras aanwezig, maar het appartement heeft, volgens de makelaar, het mooiste balkon van Amsterdam. Het is gelegen aan het vaarwater. Dat dan weer wel!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.