Huizen
15 maart 2017
 

Jan Roos van VNL woont al op het Binnenhof! Zie foto's

Jan Roos, lijsttrekker van VNL lacht iedere politieke collega uit, want Jan woont al op het Binnenhof....

Jan Roos, ooit de schrik van het Binnenhof en nu lijsttrekker van VNL hoopt natuurlijk op veel zetels maar hoeft het niet te doen om op het Binnenhof terecht te komen, want daar woont Jan al. Hier is huij namelijk na zijn scheiding gaan wonen.

Jan had geen origineler adres kunnen uitzoeken. De lijsttrekker van VHL woont namelijk op het Binnenhof , een straat in het Noord Hollandse plaatsje. De plaats noemen we niet , anders krijgt Jan wel heel veel mensen op de koffie.

Jan heeft daar een maisonnette gehuurd voor de prijs van 1250,-- euro per maand. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 129 vierkante meter en bestaat uit totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Met lekker weer kan Jan heerlijk genieten van het dak- of zonneterras. Koken doet hij in de moderne luxe open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur.

Het optrekje van Jan bevindt zich in het centrum van het plaatsje. Wel heeft Jan een waarborgsom moeten storten van 2500,-- euro ofwel twee maanden huur.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.