Huizen
13 april 2017
 

Kenny Tete, Nederlands Elftal en Ajax speler, koopt waanzinnig luxe penthouse. Zie foto's

Ajax speler Kenny Tete is pas 21 jaar, maar is al wel de trotse bezitter van een prachtig penthouse met uitzicht op het Olympisch Stadion.

Kenny Tete, speler van Ajax en behorend bij de selectie van het Nederlands Elftal, heeft recent een waanzinnig penthouse gekocht in Amsterdam Zuid Hij heeft hier de prijs betaald van 1.255.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro.

Hij heeft het op zijn 21 ste dus al ver geschopt. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Kenny kan zijn kookkunsten vertonen in de luxe open keuken, die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur.  Van zeer warm weer zal hij geen last hebben , want het hele penthouse is voorzien van airconditioning.

Tevens kan hij beschikken over twee terrassen, die o.a voorzien zijn van een jacuzzi, een sauna en een buitendouche. Vanaf zijn penthouse heeft Kenny uitzicht op het roemrijke Olympisch Stadion. Uiteraard is er voor de auto parkeerruimte in de garage

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.