Huizen
23 april 2018
 

Linda de Mol koopt dubbele benedenwoning voor haar dochter. Zie foto's

Na in 2016 een huis te hebben gekocht voor haar zoon Julian, is nu dochter Noa aan de beurt. Linda kocht ook voor haar een huis in Amsterdam....

Linda de Mol heeft voor haar dochter een prachtig dubbel benedenhuis gekocht in Amsterdam voor de prijs van 875.000,-- euro. In 2016 kocht ze voor haar zoon Julian een huis in Amsterdam voor de prijs van 950.000,-- euro. De vraagprijs voor het huis van Noa bedroeg overigens 899.000,-- euro.

Een hypotheek was uiteraard niet nodig. Linda is voor 27/40 deel eigenaar van de woning en dochter Noa voor het resterende gedeelte.  Het huis ligt in het centrum van de hoofdstad en is ook nog eens een beschermd stadsgezicht. 

De woonoppervlakte bedraagt 143 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer., verdeeld over twee woonlagen. Er zijn twee balkons en nog een leuke patio/ atrium van 16 vierkante meter op het westen.

De woonkeuken moet overigens nog worden geinstalleerd.  Dochter Noa gaat er gezellig wonen, want de Jordaan is op de hoek.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.