Huizen
6 oktober 2017
 

Marvin Breukhoven zet zijn luxe appartement met korting te huur. Zie foto's

Marvin Breukhoven heeft zijn driekamerappartement te huur gezet met korting...

Marvin Breukhoven, zoon van Connie Breukhoven, heeft zijn luxe driekamer appartement in Amsterdam Zuid te huur voor een bedrag van 2350,-- euro per maand. Vorig jaar november vroeg hij een huur van 2500,-- euro en begin juli vroeg hij nog 2450,-- euro per maand. Inmiddels ligt de vraagprijs dus al 150,-- euro lager.

Wie het appartement wil huren moet wel, ondanks een lagere vraaghuur. een waarborgsom betalen van 4900,-- euro, maar dan heb je ook wat. De huurder krijgt een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 78 vierkante en heeft twee slaapkamers en 1 badkamer die voorzien is van een riante inloop regendouche. Koken kan in de royale woon/ eetkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Ook is er nog een aparte ruimte voor een was-en droogmachine. Natuurlijk ontbreekt het balkon niet en is het appartement voorzien van airco. Parkeren kan via een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam.

Zelf woont Marvin in een luxe appartement aan een van de grachten in Amsterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.