Huizen
22 juli 2017
 

Mattie Valk verkoopt zijn huis met klein verlies! Zie foto's

Mattie Valk heeft het huis in Hendrik Ido Ambacht, waar hij dacht een gezinnetje te hebben met zijn ex Kirsten Willemstein, met klein verlies verkocht.

Mattie Valk is verlost van het huis waar zich het befaamde babydrama afspeelde. Hij begint een nieuw leven in Rotterdam, waar hij een penthouse heeft gekocht. Het oude stond te koop voor een prijs van 425.000,-- euro.

Het zou rond deze prijs zijn verkocht en dat betekent een verlies van en kwart ton euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2013 voor een prijs van 385.000,-- euro en vestigden daar totaal voor 450.601.-- eirp aan hypotheek op.

De koper krijgt een half vrijstaande woning in Hendrik Ido Ambacht met een woonoppervlakte van totaal 157 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

Koken kan in de luxe keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouw apparatuur. De achtertuin is 140 vierkante meter groot en gelegen op het oosten. Op het eigen terrein is plaats voor 1 auto. Mattie probeert weer nieuw geluk te vinden in zijn penthouse in Rotterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.