Huizen
15 november 2017
 

Monique Smit koopt twee onder 1 kapwoning in Volendam. Zie foto's

Monique Smit en haar vriend Martijn hebben samen een leuke twee onder een kapwoning gekocht in Volendam.

Nadat Monique haar oude huis had verkocht, liet ze weten graag een huis te willen kopen buiten Volendam. Maar het bloed kruipt uiteindelijk waar het niet gaan kan, dus heeft ze toch maar samen met haar vriend Martijn in huis gekocht in haar geboorteplaats Volendam.

Zij hebben een twee onder 1 kapwoning gekocht in Volendam in een kindvriendelijke buurt. Monique heeft er 435.000,-- voor betaald en er een hypotheek op genomen van 420.000,-- euro. De vraagprijs van het optrekje was 459.000,-- euro.

Voor dit geld hebben zij een leuke eengezinswoning met een totale woonoppervlakte van 165 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een zolder.

Monique heeft zowel een voor- als een achtertuin. Koken kan in de ruime luxe open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Gezien de ligging van het huis hebben Monique en Martijn de hele de zon in huis.

Voor de auto is er genoeg parkeerruimte in de straat.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.