Huizen
4 februari 2018
 

Monica Geuze zet haar net gekochte luxe appartement weer te koop. Zie foto's

Juli vorig jaar kocht Monica Geuze een prachtig luxe appartement in Amsterdam op slechts 10 minuten rijden van Schiphol. Deze heeft ze om een goed reden weer te koop gezet.

Zoals bekend is Monica Geuze op dit moment zwanger van haar vriend Lars Veldwijk, voetballer bij FC Groningen. De twee hebben al aangegeven graag samen een huis te willen kopen, om daar straks met hun gezinnetje in te kunnen wonen.

Om die reden heeft Monica nu haar driekamerappartement in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 590.000,-- euro. Zelf kocht zij het appartement vorig jaar juli voor een prijs van 515.000,-- euro bij een vraagprijs van 5 ton euro.

Monica liet er een hypotheek op vestigen van 710.000,-- euro.  De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 123 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Ook een balkon ontbreekt uiteraard niet.

Verder is er een luxe open keuken, die is voorzien voor diverse inbouwapparatuur. De entree van het complex is ruim opgezet, voorzien van een conciërge en aangekleed met een zithoek en leestafel voor wachtende gasten.

De servicekosten bedragen 284,--  euro per maand, Daar komen nog garagekosten bij van 41,50 euro. Daar kan de auto worden geparkeerd.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.