NOS Journaal presentatrice Malou Petter heeft, na haar liefdesbreuk, een zeer leuk appartement gekocht in de Indische buurt in Amsterdam. Het appartement ligt redelijk dichtbij het Centraal Station van Amsterdam.

KOOPSOM APPARTEMENT MALOU PETTER

Malou kocht het appartement voor 540.543 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 373.000 euro. Ze stak er dus bijna 168.000 euro eigen geld in. En dat niet alleen: de vraagprijs lag op 450.000 euro, dus zij betaalde ook nog eens 90.543 euro boven de vraagprijs.

INDELING APPARTEMENT

Wat krijgt Malou voor haar geld. Een leuk, op de bovenverdieping gelegen, appartement met een woonoppervlake van 53 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

Het appartement heeft een echte doorrzon woonkamer en een kamerbreed balkon. Koken kan in de moderne open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is er op de zolderverdieping op een prive berging van acht vierkante meter..

Het energielabel van het appartement is D. Betekent dat de energiekosten van de woning relatief hoog zijn, maar daar kan Malou zeker nog wat aan doen.