Prins Jaime de Bourbon de Parme lijkt met zijn gezin terug te keren naar Nederland. Op dit moment werkt hij bij de VN Vluchtelingenorganisatie in Geneve. Daardoor was de prins vijf jaar lang Nederlands ambassadeur bij de Heilige Stoel in Vaticaanstad.

Maar hij lijkt nu terug te gaan keren naar Nederland. Eind juni kocht de prins namelijk een kapitale villa in het miljonairsdorp Wassenaar. Hij kocht het op 21 juni j.l. voor een prijs van 2,8 miljoen euro, terwijl de vraagprijs 2.950.000 euro bedroeg.

Toch mooi dat de prins, in een tijd dat de huizenmarkt redelijk overspannen is, 150.000 euro van de vraagprijs heeft weten af te krijgen.

Het gaat om een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 382 vierkante meter. Wanneer de prins en zijn gezin er zullen gaan wonen is nog niet duidelijk. Op de foto's is o.a. te zien dat de villa op dit moment wordt opgeknapt.

Of de verhuizing te maken heeft dat hij weer een andere functie heeft in Nederland is niet bekend. Het kan zijn dat prins Jaime weer terugkeert naar het ministerie van Buitenlandse Zaken waar hij al jaren werkzaam was.

Wie wel heel blij zal zijn met de terugkeer van de prins is zijn tweelingzus prinses Margarita. Zij zou volgens geruchten die de ronde doen midden in een huwelijkscrisis zitten en zou de steun van haar tweelingbroer goed kunnen gebruiken.

En ja, daar is familie tenslotte voor. Ook prinses Margarita woont overigens in Wassenaar in haar woonboerderij. Zijn broer en zus toch weer samen.

foto's: bekendeburen