Rapper Snelle, in het gewone leven Lars Bos geheten, heeft in het buitengebied rond Deventer in het plaatsje Epse deze schitterende woonboerderij met bijgebouw gekocht voor 'slechts' 1 miljoen euro.

De vraagprijs lag op 1.095.000 euro, dus hij heeft maar liefst bijna 1 ton eraf weten te krijgen. De woonoppervlakte bedraagt 396 vierkante meter en in totaal beschikt Snelle over totaal 10 kamers, waaronder vijf slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Koken kan hij in de open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en met eetgedeelte. Naar het bijgebouw loop je binnendoor door een glazen tunnel.

Deze kan hij gebruiken als gastenverblijf. Alle voorzieningen zijn er voor aanwezig. Verder is nog een saunaruimte waar vanuit je een prachtig uitzicht hebt en daar afkoelt in de hottube.

Verder beschikt hij over een eigen garage die plaats biedt aan 1 auto. Officieel wordt de rapper op 4 januari a.s. officieel eigenaar. Voorlopig moet in quarantaine in zijn appartement in Diemen waar Snelle nu nog woont.

Kijk binnen in dit schitterende optrekje...