Huizen
29 oktober 2017
 

Rapper Mr. Probz koopt tweede appartement in Amsterdam. Zie foto's

Kocht rapper Mr. Probz eerder cash een appartement aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam, ditmaal kocht hij uit eigen zak dit Amsterdamse appartement.

Het gaat rapper Mr. Probz, artiestennaam van Dennis Princewell Stehr, financieel gezien voor de wind. Nadat hij recent voor 350.000,-- euro een appartement aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam kocht, heeft hij er nog maar een appartement bijgekocht in Amsterdam voor de prijs van 350.000,-- euro.

Hij heeft de aankoop uit eigen middelen betaald. In korte tijd kocht dus voor 7 ton in Amsterdam en beide appartementen cash betaald. Het laatste appartement aan de Jacob van Lennepkade in de hoofdstad heeft woonoppervlakte van 60 vierkante meter.

Het is een tweekamer appartement met een luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer heeft een jacuzzi en voor het lekker kunnen genieten van de zon en uitzicht, is er ook nog een dakterras van veertig vierkante meter.

Het appartement ligt vlakbij het Vondelpark in Oud- West.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.