Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomi van Beem hebben de volgende stap in hun relatie gezet. De twee hebben namelijk recent samen een vrijstaande woning gekocht in Amsterdam. Naomi woonde overigens al in Amsterdam, terwijl Rico een prachtig huis heeft in het Brabantse plaatsje Halsteren.

Wellicht dat hij deze binnenkort in de verkoop zal gaan zetten. De woning die hij nu heeft gekocht werd overigens eerst gebruikt voor commerciële doeleinden. Op 13 september j.l. vroeg de eigenaar een omgevingsvergunning om het huis een volledige woonfunctie te geven.

Dit kost het huis van Rico Verhoeven in Amsterdam

Deze vergunning is verleend. Rico en Naomy kochten deze vrijstaande woning voor 1.275.000 euro en hebben er een hypotheek op laten vestigen van 1,205.000 euro. De woonoppervlakte bedraagt 96 vierkante meter.

Wat doet Rico Verhoeven met zijn belegging in Halsteren?

Naast zijn droomvilla kocht Rico Verhoeven in 2023 ook een belegging in vastgoed in Halsteren. Hij werd eigenaar van deze winkel/bedrijfsruimte met boven gelegen woning. Het opvallende is dat Rico Verhoeven zowel voor zijn huis in Halsteren als zijn huis in Amsterdam een (bijna volledige) hypotheek genomen heeft, terwijl hij dit beleggingspand met eigen geld afrekende.

De vraag is natuurlijk of hij zich, naast het vechten, volledig op Amsterdam focust of dat hij zijn belegging en/of woning in Halsteren erbij aanhoudt.