Het bloed kruipt uiteindelijk altijd waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor PowNed presentator Rutger Castricum. Hij is met zijn vrouw en twee kinderen neergestreken in het Belgisch Park in de badplaats Scheveningen.

Daarmee is Rutger, na een tijdje in Amsterdam te hebben gewoond, weer teruggekeerd in zijn geboortestad. Hij heeft daar een prachtig hoekherenhuis gekocht voor de prijs van 760.222,-- euro. Rutger heeft er een hypotheek op laten vestigen van 781.000,-- euro.

Voor dit geld heeft hij in het statige Belgisch Park in Scheveningen een luxe herenhuis met een woonoppervlakte van 152 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 7, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Het huis beschikt over een moderne luxe keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De kinderen kunnen spelen in de riante achtertuin van 109 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

Het pand dat Rutger heeft gekocht is een Rijks beschermd stadsgezicht en moest wel enigszins worden opgeknapt. Verder ligt het op loopafstand van het strand, de zee en de duinen. Enig nadeel is dat het voor de deur betaald parkeren is.