Huizen
10 september 2017
 

Stylist Fred van Leer koopt fraai dubbel bovenhuis in Rotterdam. Zie foto's

Topstylist Fred van Leer heeft een bijzonder en prachtig dubbel bovenhuis gekocht in Rotterdam.....

Fred van Leer is maar wat blij en trots op zijn dubbel bovenhuis, waarvan hij op 30 juni j.l. officieel eigenaar werd. Fred kocht zijn fraaie optrekje in Rotterdam voor de prijs van 525.000,-- euro, gelijk aan de vraagprijs. Ook liet de top stylist een hypotheek vestigen op zijn aanwinst van 525.000,-- euro.

Voor dit geld heeft Fred een dubbelbovenhuis met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder o.a. drie slaapkamers, een eetkamer, een werkkamer en uiteraard een prachtige badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een riante kelder. Koken naar hartenlust kan Fred in de moderne luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook beschikt Fred over een riant dakterras met uitzicht op een zeer mooie binnentuin.

Het huis van Fred is beschermd stadsgezicht en ligt in het oude centrum van Rotterdam. Een aantal panden verderop woont zijn buurvrouw Marlies Dekkers.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.