Huizen
19 maart 2018
 

Tijl Beckand koopt met nieuwe vriendin luxe villa in Amsterdam. Zie foto's

Ex Lama Tijl Beckand koopt, met de vrouw die zes jaar lang zijn geheime minnares was, een luxe villa in Amsterdam

Tijl Beckand en zijn nieuwe vriendin Markell Helmann hebben  een prachtige luxe villa gekocht in Amsterdam. Met Merkell zou Tijl zes jaar lang een geheime relatie hebben gehad. Al die tijd leidde hij een dubbelleven. Pas toen hij werd gesnapt door de paparazzi gaf hij het toe.

Zijn vrouw Nicolette wist als een van de weinigen totaal niets van het dubbelleven van haar man. En nu uitgerekend met zijn nieuwe vriendin heeft Tijl een luxe villa gekocht voor de prijs van 1.085.000,-- euro. De tortelduifjes lieten er een hypotheek op vestigen van 1.287.500,-- euro.

Voor dit geld hebben zij een villa met een woonoppervlakte van 250 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.  Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken die van alle gemakken is voorzien.

Verder is er voor de auto's nog een inpandige garage en beschikt de master bedroom over een heerlijk zonneterras. De mooie en grote tuin grenst aan het water. De villa moet nog wel hier en daar onder handen worden genomen.

Met zijn ex vrouw Nicolette bezit Tijl nog het huis , waar zij lief en leed hebben gedeeld.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.