Huizen
7 januari 2017
 

Totale prijsverlaging van half miljoen euro moet koper lokken voor villa Neelie Smit Kroes. Zie foto's!

Zal voormalig Europees Commissaris Neelie Smit Kroes nu eindelijk na een totale prijsverlaging van een half miljoen euro een koper vinden voor haar villa in Wassenaar?

Neelie Smit Kroes heeft wederom de vraagprijs van haar villa in Wassenaar verlaagd en wel naar een prijs van 1.895.000,-- euro. Een paar weken geleden haalde zij haar villa uit de verkoop, nadat bleek dat een vraagprijs van 2 miljoen euro te hoog was gegrepen.

Met de nieuwe prijsverlaging van 105.000,-- euro, is de prijs inmiddels met een half miljoen euro gedaald. Ze begon namelijk ooit op een vraagprijs van rond de 2,4 miljoen euro. Hopelijk lukt het haar nu wel om een koper te vinden.

De eventuele koper krijgt een uitermate luxe villa met een totale woonoppervlakte van 350 vierkante meter. Het totale aantal kamers bedraagt 6 waarvan 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarbij is er een moderne keuken met alles er op en er aan met eetgedeelte. Uiteraard is er rondom tuin en krijg je er een berging bij.

Mocht de villa niet in de smaak vallen, dan mag je er een totaal nieuwe villa laten bouwen. Neelie Smit Kroes kocht haar stulpje in 1994 voor een onbekende prijs en liet er in 2006 een hypotheek op vestigen van 1,6 miljoen euro. Er is dus nog altijd een positief resultaat te behalen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.