Huizen
17 maart 2018
 

Victor Mids van Mindfu*ck koopt luxe appartement in Amsterdam. Zie foto's

Illusionist Victor Mids kreeg iets heel opmerkelijks voor elkaar bij de aankoop van een driekamer appartement in het voormalig Joods Lyceum in Amsterdam.

Bekend is dat de huizenmarkt zo overspannen is in Amsterdam, dat kopers vaak biedingen doen zwaar boven de vraagprijs. En laat illusionist Victor Mids, pseudoniem voor Victor Middelkoop, en bekend van het TV programma 'Mindfu*ck' nu precies het tegenovergestelde hebben gedaan.. 

Hij kocht een paar maanden geleden voor een prijs van 924.200,-- euro een driekamer appartement in het voormalig Joods Lyceum in Amsterdam, terwijl de vraagprijs 1.125.000,-- bedroeg. Ofwel  2 ton onder de vraagprijs een dat mag en hele prestatie worden genoemd.

Hij krijgt voor dit geld een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 171 vierkante meter. De woonkeuken en de zitkamer zijn aan de voorkant gelegen. Hij heeft daar door vier hoge ramen een prachtig uitzicht. De woonkeuken beschikt overigens over een keukeneiland.

Het appartement is gelegen tussen het Koninklijk Theater Carre en het Amstel Hotel en beschikt ook over een balkon op het zuiden. Victor heeft er een hypotheek op laten vestigen van 1,5 miljoen euro. Er valt namelijk nogal wat te klussen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.