Nadat bekend werd dat de relatie tussen voetballer Wesley Hoedt en zangeres Emma Heesters tot het verleden behoorde, doken er niet veel later toch geruchten op dat de twee weer samen zouden zijn.

Zelf bleef Emma daar zeer vaag over, maar bekendeburen heeft het bewijs in handen dat de twee inderdaad weer samen zijn. Zij kochten namelijk redelijk recent dit zeer luxe appartement in Amsterdam.

Hiervoor betaalden de twee een koopsom van 1.119.000 euro en uiteraard betaald met eigen geld. Hiervoor hebben Wesley, die o.a. bij Anderlecht en Lazio Roma voetbalde en nu onder contract staat bij de Engelse club Watford, een optrekje met een woonoppervlakte van 185 vierkante meter.

Verder beschikt het appartement over drie slaap- en twee badkamers en koken kan in de zeer luxe keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Koude voeten zullen ze niet krijgen, want  het hele appartement is voorzien van vloerverwarming.

En 's avonds kunnen ze genieten van het prachtige uitzicht over verlicht Amsterdam, want hun appartement ligt op de 31ste verdieping. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage.

voor meer voetbalnieuws: voetbalflitsen.nl