Het bloed kruipt uiteindelijk altijd waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor PowNed presentator Rutger Castricum. Inmiddels vijf jaar geleden verruilde hij Amsterdam voor Den Haag. Hij streek met zijn vrouw Daphne en hun twee kinderen neer in het Belgisch Park in de badplaats Scheveningen. Een zeer deftige buurt.

Hij kocht daar een prachtig hoekherenhuis gekocht voor de prijs van 760.222 euro. Rutger heeft er een hypotheek op laten vestigen van iets onder de 1,1 miljoen euro,

Voor dit geld heeft hij in het statige Belgisch Park in Scheveningen een luxe herenhuis met een woonoppervlakte van 152 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 7, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Het huis beschikt over een moderne luxe keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De kinderen kunnen spelen in de riante achtertuin van 109 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

Het pand dat Rutger kocht is een Rijks beschermd stadsgezicht en moest wel enigszins worden opgeknapt. Verder ligt het op loopafstand van het strand, de zee en de duinen. Enig nadeel is dat het voor de deur betaald parkeren is.

Zo zie je maar weer; het bloed kruipt waar het niet kan.