Zoals het er nu naar uitziet keren Derksen, Van der Gijp en Genee gewoon weer vanaf september terug aan de tafel van Veronica Inside. Is geld de reden of is de ruzie bijgelegd?

Geld zal toch zeker bij Rene van der Gijp geen rol spelen. Althans dat denken een hoop mensen. Is hij nu wel of geen miljonair. Bekendeburen zocht het uit.

Rene is eigenaar van twee bedrijven; Van der Gijp Media B.V. en Van der Gijp Marketing en Communicatie B.V. De laatste cijfers die bij de Kamer van Koophandel zijn ingeleverd, zijn van 2018.

Het eigen vermogen van Van der Gijp Media BV bedraagt 640.000 euro en van het tweede bedrijf 735.000 euro. Daarbij bezit Rene in totaal drie huizen: in Scheveningen, Rotterdam en Dordrecht.

In de laatste plaats woont hij. Wellicht nu met zijn kersverse echtgenote Minouch de Jong. De overwaarde van de drie huizen mag voorzichtig geschat tegen de 2 miljoen worden geschat.

Totaal zou Rene dus goed zijn voor zo'n 3,4 miljoen euro. Voor het geld, zes ton per jaar, hoeft hij dus niet aan te schuiven bij VI.