Hert was juice koningin Yvon Coldeweijer die onthulde dat de man van Rens Kroes, foodblogger en zus van Doutzen Kroes,  in 2019 door de rechtbank schuldig werd bevonden aan verkrachting en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 24 maanden.

Haar man Sid, met wie Rens al 15 jaar samen is, is in hoger beroep gegaan en van deze zitting is nog geen exacte datum bekend. Wel had er een zitting plaats in maart van dit jaar maar die is aangehouden omdat de advocaat van SId nog meerdere getuigen wil verhoren.

Nu deze zaak op  straat is belandt, kan het bijna niet anders alsdat dit ook financiele gevolgen gaat hebben voor het echtpaar. Want ja, wie wil nog zaken doen met iemand die getrouwd is met een man die van verkrachting wordt verdacht?

De vraag is dan ook; kunnen zij financieel gezien tegen een stootje. Hebben Rens en Sid genoeg financiele middelen? Bekendeburen dook in de cijfers van hun bedrijven.. Dat zijn er totaal 5, waaronder Rens Kroes Holding B.V. en Sid Soum Holding B.V.

Op basis van de laatste gepubliceerde jaarcijfers, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koopjhandel, bedragen de eigen vermogens in totaal niet iets minder dan een half miljoen euro.

Daar kun je het best wel een paar jaar mee uitzingen. Onroerendgoed hebben zij niet. Maar als ze echt financieel in het nauw komen,dan wil misschien Doutzen bijspringen. Wie weet?