Paparazzi
10 maart 2018
 

Zo verwerkt Humberto Tan zijn tegenslag. Zie exclusieve foto's

Om zijn zinnen te verzetten nadat Humberto had gehoord dat hij door RTL van het programma RTL Late Night zal worden gehaald, ging hij het volgende doen. En hij was niet alleen......

Humberto Tan is door RTL van het programma RTL Late Night gehaald en zal worden vervangen door Twan Huijs. Een zet waarvan vrijwel iedereen nu al weet, dat dit de volgende mislukking zal wordrn. De man heeft interview technisch gezien te weinig souplesse voor een talkshow.


In College Tour is al bewezen dat Twan maar 1 interview trucje kent en het van de humor zeker niet moet hebben. Hij komt ook zelden los uit zijn rol en daarom alleen al is hij volkomen ongeschikt. Beau van Erven Dorens was logischer geweest.

Tan likt ondertussen zijn wonden en probeert zijn zinnen te verzetten om deze tegenslag te kunnen verwerken. En dat doet hij liefst door zijn camera te pakken en op pad te gaan om mooie beelden te schieten. Niet voor niets won hij dan ook 'Het Perfecte Plaatje' en heeft Humberto het bedrijf HT Fotografie opgericht.

Hij trok er niet alleen op uit, maar nam zijn zoon mee.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.