Nadat Ferry Somogyi zijn huis in Laren met veel moeite had verkocht, trok hij in bij zijn vrouw in Broek in Waterland. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus keerde hij terug naar het Gooi.

Ferry en zijn vrouw Noelle kochten in Laren een twee onder 1 kapwoning voor een bedrag van 500.000 euro, gelijk aan de laatste vraagprijs. De oorspronkelijke vraagprijs lag op 549.000 euro. De hypotheek bedraagt 515.000 euro

Voor dit geld krijgen zij een leuk optrekje met een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder vier sllaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. De half open luxe keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt o.a. over een bad met jetstream.

Er is een garage voor de auto en aansluiten aan de garage is een kantoorkamer met o.a. vloerverwarming. Zonnen kan in de achtertuin die op het oosten is gelegen.

Woonden Ferry en Noelle hier eerst samen, nu is er een tweeling bijgekomen. Helaas moest de net geboren tweeling naar het ziekenhuis ivm RS virus, maar tot opluchting van Ferry en zijn vrouw zijn we thuis.