Huizen
9 maart 2017
 

Zo woont PvdA lijstrekker Lodewijk Asscher. Zie exclusieve foto;s

Lodewijk Asscher woont in een vierkamer appartement in een van de meest geliefde parken van Amsterdam.

Minister Plasterk, die zelf in een monumentaal pand woont in Amsterdam, heeft weleens gezegd dat zijn collega Lodewijk Asscher mooier woont dan hij. En dat terwijl Plasterk in de voormalige stationschef woning woont .

Het appartement van Asscher is geen monument, maar wel een prachtig vierkamerappartement in Funenpark op de Oostelijke Eilanden in Amsterdam. de lijsttrekker van de PvdA woont daar in een optrekje met een totale woonoppervlakte van 222 vierkante meter.

Hij beschikt daar over totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een luxe badkamer. Uiteraard is ook de keuken luxe en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement is zeer gunstig gelegen.

Zowel de gezellige Dappermarkt maar ook Artis en Winkelcentrum Brazilië liggen om de hoek en je zit vlakbij het Oosterpark. Haltes voor de tramlijnen 10 en 26 zijn zeer dichtbij en het Centraal Station is dan ook zeer snel te bereiken.

Hij kocht zijn droomstekje in 2007 voor een bedrag van 649.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 531.250,-- euro. Hij komt 's avonds in ieder geval prettig thuis.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.