Rob Kemps is doorgebroken in Nederland met zijn act Snollebollekes. Dit was een enorme hit en dan te bedenken dat hij het nummer niet eens zelf zong. Maar Rob heeft meerdere kwaliteiten en dat bleek wel uit het programma Chansons dat hij samen met Matthijs van Nieuwkerk heeft gemaakt.

Het was zijn passie voor de zanger Jacques Brel en Charles Aznavour voor Matthijs die de heren samenbracht om een programma te maken over de franse chansons, een onderdeel van de franse cultuur.

Rob woont met zijn vriendin Miriam en hun twee kinderen in een vrijstaande woning in Best. Rob is blijkbaar verknocht aan de staat waar hij woont, want eerder woonde hij twee deuren verder.

Hij kocht zijn huidige vrijstaande woning in 2019 voor een prijs van 740.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 750.000 euro. Voor dit geld heeft hij een prachtig vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 206 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het overdekte terras in de achtertuin.

Koken kan in de halfopen leefkeuken die uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur.