Jeroen Pauw heeft aan het IJ een appartement gekocht voor de prijs van 950.000 euro. Zijn bedrijf Pief Paf Pauw Holding BV heeft er een hypotheek op gevestigd van een half miljoen euro en de rest heeft Jeroen met eigen geld betaald.

Het appartement lijkt wel een droom. Stel je voor; Jeroen komt 's avonds thuis en kan al gelijk genieten want het appartement, gelegen op de zesde verdieping, heeft een fenomenaal uitzicht over het IJ.

Jeroen kan alle schepen aan zich voorbij laten trekken. Een uitzicht dat nooit zal gaan vervelen. Dan gaat Jeroen zijn eten koken in de woonkeuken met kookeiland, dat voorzien van alle gemakken.

Wanneer hij naar bed gaat, heeft Jeroen vanuit zijn bed ook nog eens een fantastisch uitzicht. En wil hij niet met de auto reizen; het Centraal Station ligt op loopafstand.

Als klap op de vuurpijl kan Jeroen 1x in de vijf jaar vanuit zijn appartement genieten van het evenement SAIL. Overigens heeft zijn nieuwe optrekje een woonoppervlakte van 133 vierkante meter en beschikt over 3 kamers.

Ook beschikt Jeroen met de medebewoners over een gemeenschappelijk dakterras. De service kosten bedragen 242,07 per maand.

Wie wil zo niet wonen?