HET GAAT OM DEZE DOOR HELENE GEKOCHTE MILJOENEN VILLA

Telegraaf verslaggever Jordi Versteegden heeft een interview met Helene Hendriks en stelt haar een aantal vragen. Steeds geven de antwoorden aan dat Helene ondanks haar succes nuchter en bescheiden blijft.

Dan merkt Jordi dat het succes haar zeker geen windeieren heeft gelegd, want tenslotte heeft volgens de Telegraaf man een villa gekocht van ruim een miljoen euro.

Het antwoord van Helene is verbijsterend; 'Je moet niet alles geloven wat er staat. En ach iedereen koopt toch op een gegeven moment een huis'.

Er staat toch echt in het Kadaster dat Helene op 15 juli van dit jaar haar villa in Bavel heeft gekocht voor een bedrag van 1.425.000 euro en er een hypotheek op liet vestigen van 1.260.000 euro ofwel Helene stopte er ook nog maar even 165.000 euro eigen geld in.

En daar is geen woord van gelogen. Schaamt Helene zich voor haar rijkdom? Daar moet je trots op zijn. Liegen is immers niet echt netjes.

Ze heeft gewoon succes en wordt daar dik voor betaald. Het gaat om deze VIDEO (antwoord op de vraag begint bij 1.30 minuten).

VILLA MABEL WISSE SMIT VERANDERD IN COMPLETE NACHTMERRIE