Maar het wil Jan maar niet lukken. Ten einde raad heeft hij de prijs van het optrekje verlaagd met maar liefst 58.000,-- euro, naar een vraagprijs van 537.000,-- euro. Het is niet de eerste prijsverlaging die Jan toepast.

Inmiddels bedraagt de totale prijsverlaging van zijn droomappartement al 161.000,-- euro. Hij begon namelijk met een vraagprijs van 698.000,-- euro. Wat krijgt de koper dan voor dit geld?

Deze krijgt een appartement met een ruime woon- eet- en werkkamer, 2 terrassen op het zuiden met een adembenemend mooi uitzicht en een badkamer met een Whirlpool. Totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 200 vierkante meter.

Goede nieuws voor Jan en zijn partner, die dolgraag naar de Veluwe wil verhuizen, is wel dat er nog altijd winst wordt gemaakt op de nieuwe vraagprijs. Jan kocht het appartement namelijk in februari 1999 voor een prijs van 168.352,-- euro en heeft er een hypotheek op rusten van 217.360,-- euro, die inmiddels door aflossing al een stuk lager ligt.

Het andere appartement kochten Jan en zijn partner eerder voor een prijs van toen nog 200.000,-- gulden. De hypotheek hiervan is inmiddels volledig afgelost. Hopelijk voor Jan vindt hij nu wel een koper. Het appartement verdient het. Kijk zelf maar de foto's hoe mooi en is en zeker het uitzicht!!