ZIE HIER DE VIDEO VAN HET GRACHTENAPPARTEMENT

LUIZENMOEDER

Luizenmoeder actrice Jennifer Hoffman, die ooit zes jaar lang een relatie heeft gehad met acteur Daan Schuurmans en sinds 2018 een relatie heeft met de Amerikaans- Franse zakenman Dorian Geis met wie ze in februari 2021 een zoontje kreeg, heeft haar appartement in Amsterdam Oud West te koop gezet

WINST JENNIFER HOFFMAN

De vraagprijs is 875.000  euro. Zelf kocht zij met Dorian het appartement in 2020 voor een prijs van 735.000 euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen. Wanneer het optrekje voor de vraagprijs wordt verkocht, dan gloort er een winst aan de horizon van 140.000 euro.

INDELING APPARTEMENT

De koper krijgt een op de beneden etage gelegen driekamer appartement met een woonoppervlakte van 92 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap=- en 1 badkamer.

De keuken is niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar beschikt ook over een kookeiland. De woonkamer heeft openslaande deuren die toegang bieden tot de patio van 10 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

Verder is er een garage, die ruimte biedt aan 1 auto. Op de beelden is te zien, dat de woning een erg leuke indeling heeft. Jennifer woont met haar gezin op dit moment in het buitenland. Wellicht dat ze zich daar definitief gaat vestigen.

CONFLICT

Ze presenteert op dit moment nog wel het programma "3 op reis", waardoor ze in aanvaring kwam met de Meilandjes biograaf Jan Dijkgraaf. Hij vindt haar zeer hypocriet dat ze wel bij Extinction Rebellion wilde, maar aan de andere kant het vliegen niet wil opgeven.