Liz Snoijink, bekend door rollen in films als Flodder, De Lift en Phileine zegt sorry, heeft haar luxe maisonnette in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 700.000,-- euro. Zelf kocht Liz het optrekje in oktober 2006 voor een prijs van 547.500,--euro en had daar geen hypotheek voor nodig.

Bij verkoop op de vraagprijs, op dit moment zeer gangbaar in Amsterdam, kan Liz een winst van rond de anderhalve ton euro op haar bankrekening laten bijschrijven. De maisonnette heeft een woonoppervlakte van 135 vierkante meter en telt in totaal 4 kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

De badkamer is o.a. voorzien van een jacuzzi. Dit alles verdeeld over de vierde en vijfde woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex.  Er is een open U-vormige keuken met alle benodigde inbouw apparatuur.

Het optrekje ligt aan het water en kent ook een dakterras om te genieten van de zon. Voor de auto is een parkeerkelder, maar daar moet dan wel 50.000,-- euro extra voor worden betaald. Kun je de maisonnette van Liz niet kopen, geen paniek want het staat ook te huur voor 2750,-- euro per maand plus een eenmalige waarborgsom van 5500,-- euro. Overigen ligt de Jordaan op loopafstand.

Liz zelf woont in haar riante villa in Blaricum.