De gevreesde Algemeen Dagblad columniste Angela de Jong heeft samen met haar man een prachtige villa gekocht in Rotterdam. Zij kocht de vrijstaande villa met o.a. een buitenkeuken en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein voor de prijs van 1.025.000 euro.

FORSE KORTING OP HUIS VOOR AD Columnise Angela de Jong

Angela heeft duidelijk net zo scherp onderhandeld over de prijs als dat zij schrijft. De vraagprijs was namelijk 1.175.000 euro. Zij heeft er dus 150.000 euro vanaf gekregen. Maar wat krijgt zij hiervoor?.

INDELING VILLA ANGELA DE JONG

De villa heeft een woonoppervlakte van 169 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Koken kan Angela in een prachtige woon/ leefkeuken van 25 vierkante meter met lichtkoepel die is voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur.

Bij mooi weer kunnen Angela en haar man gebruik maken van de luxe buitenkeuken, gelegen in de riante, op het zuidoosten gelegen achtertuin van 378 vierkante meter. Verder zijn er in de villa twee open haarden te vinden voor een romantische avond. Overigens krijgen de nieuwe buren er, afgaande op deze foto's, een bijzonder uitzicht voor terug.

PARKEREN

Parkeerproblemen zijn er niet, want de oprit biedt plaats aan twee auto's en in de garage kan ook nog één auto worden geparkeerd. Kortom; dit is een woning op stand. Haar huidige woning is nog niet verkocht.

OVERDRACHT VILLA

De overdracht van de villa kan uiterlijk 21 juni 2024 plaatsvinden. Ze heeft dus nog wel even de tijd. Recent werd haar huidige woning getroffen door een overstroming met rampzalige gevolgen