De afperser van John en Linda de Mol, die niet meer achter de tralies hoeft weg te kwijnen, heeft per vandaag officieel zijn riante penthouse in Zeist te koop gezet voor een bedrag van 625.000,-- euro. Het is dezelfde prijs als toen hij zijn luxe optrekje december vorig jaar uit de verkoop haalde.

Dirk Klaas kan in ieder geval vrolijk gaan cashen, want bij verkoop kan hij de volle 6 ton euro op zijn bankrekening bij laten schrijven. Zelf kocht hij het penthouse in juli 2001 voor een prijs van 479.000,-- euro en had geen euro hypotheek nodig.

Hij maakt dus ook nog eens een winst van zo'n 120.000,-- euro als hij erin slaagt een koper te vinden, die rond de 6 ton euro wil betalen. Deze krijgt daarvoor een riant optrekje van 160 vierkante meter, bestaande uit totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Buiten een zeer luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, zijn er twee riante terrassen, waar het goed vertoeven is.  Ook zit er in de koopsom twee parkeerplaatsen onder het appartementen complex.

Na verkoop kan Dirk Klaas in ieder geval genieten van een financieel onbezorgde oude dag.