BINNENKIJKEN IN HET LANDHUIS VAN AFROJACK

Afrojack, Nick van de Wall, heeft zijn landhuis aan de Gooyerdijk in Leersum te koop gezet voor prijs van 2.995.000 euro Zelf kocht hij het optrekje in 2013 voor de prijs van 2.050.000,-- euro. Dat zou bij verkoop een winst betekenen van rond de 1 miljoen euro

Helaas ligt er beslag in de vorm van een hypotheek van de Belastingdienst van 4 miljoen euro. Met de opbrengst kan Nick dus deze schuld, die blijkbaar nog altijd openstaat, aan de fiscus overmaken.

ZIE HIER DE VIDEO VAN HET LANDHUIS

Wat krijgt de koper voor zjn bijna drie miljoen euro?.

De totale woonoppervlakte van het landhuis bedraagt maar liefst 355 vierkante meter en bestaat uit totaal 7 kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. De tuin is een lust voor het oog en het landhuis heeft ook een prachtig Frans balkon.

Uiteraard ontbreekt ook het zwembad niet en parkeerruimte is er genoeg voor de wagens van Afrojack. Het huis is gewoonweg een lust voor het oog. En dat hij genoeg geld bezit. blijkt wel uit het feit dat Nick het landhuis cash heeft betaald.

Kosten noch moeite zijn gespaard om een paradijselijk domein te realiseren.Op deze bijzondere plek waan je jezelf zich in je eigen sprookje met een waanzinnig rietgedekte villa, vijf gastenverblijven, muziekstudio’s en een binnenzwembad.

Wat wil een mens nog meer?