In 2020 verraste DJ Afrojack, gewone naam Nick van de Wall, vriend en vijand met de koop van de duurste villa van Belgie: kasteelvilla Markgraaf in het Belgische plaatsje Kalmthout. Hij kocht het van een Nederlandse miljonair, rijk geworden in de Rotterdamse haven.

KOOPSOM

Wat Afrojack er toen voor heeft betaald, is nooit bekend geworden. Bekend is wel dat de vorige eigenaar het eerder al eens op de markt had gezet voor 15 miljoen, maar daar geen koper op kon vinden.

VRAAGPRIJS

Afrojack was eerder afgehaakt als koper, maar is daar dus toch op teruggekomen. Maar nu na vier jaar is hij er blijkbaar op uitgekeken en heeft de DJ de kasteelvilla te koop gezet voor een vraagprijs van zeven miljoen euro.

DIT KRIJG JE VOOR DE MILJOENEN

En voor dat geld krijg je heel wat.:Wat te denken van een woonoppervlakte van 2139 vierkante en de villa staat op een perceel van bijna 5 hectare, met "volledige privacy". Het omvat een "voortreffelijke woonruimte", 8 ruime slaapkamers, 7 badkamers en een zwembad met welnessgedeelte, maar ook drie garages, een wijnkelder en een luxe keuken van alle denkbare gemakken voorzien

En nog veel meer..Eens kijken hoe snel er een koper komt opdagen.