Albert Verlinde zat gisteravond weer eens op zijn praatstoel bij Vandaag Inside en uiteraard was er weer iemand aan de beurt. Deze keer had Fidan Ekis de twijfelachtige eer om aan de beurt te zijn voor een azijndouche.

WANDELGANGEN

Zoals wellicht bekend is zij een van de presentatoren van de talkshow OP1 en was van mening dat het programma moet stoppen om politieke redenen. Of zoals zij zegt; wij zouden Wilders aan de overwinning hebben geholpen, dus moet er nu een links programma komen. Dat had zij, volgens eigen zeggen, in de wandelgangen opgevangen.

TALKSHOWHOST

Nou, dat was bij VVD'er Albert Verlinde helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. Hij vindt haar niet geschikt voor het vak van talkshowhost. “Dat mag ze nooit meer doen.”“Fidan Ekiz heeft het verkeerd gezegd volgens mij. Die heeft gezegd dat er een soort complot is, tenminste zo doet ze dan een beetje. Daarom mag die vrouw nooit meer een talkshow presenteren".

WIERD DUK

Daar bovenop laat Wilfred Genee nog even fijntjes weten, dat ze ook niet welkom is aan tafel van Vandaag Inside. Dit  i.t.t. Johan Derksen van wie ze wel mag komen. Zou dat te maken hebben met het feit dat Fidan de ex is van hun tafelgast Wierd Duk?